lauantai 25. kesäkuuta 2011

Jussin ruokapussi

Juhannuspuhannus ja pakkosyöpöttelyn riemut \o/

Eilen tultiin anopin möksälle ja saunottiin ja uitiin ja syötiin. Erehdyin vetään taas karkkia sen verta, että grillisafkan syöminen teki vähän tiukkaa, kun alko jo ahmimisraja häämöttää. Nukkumaanmenokin tuli vähän turhan äkkiä, kun oli vielä vatsa pullollaan ja siinä oli sitten morkkiksen hiljentämistä, ennen kun sain unta.

Tilasin Citydeal-alella Fitin taas puoleksi vuodeksi ja eka numero tuli juuri. Siinä oli tytöllä ollu anoreksia nuorempana ja sittemmin ahmimisongelma. En kyllä oo koskaan syönyt niin kauaa, että oisin nukahtanu (ainakaan kirjaimellisesti tai ainakaan nukahtanu johtuen siitä syömisestä), mutta kyllä se sinänsä puhutteli, kun sen syömisen kaa saa sitten olla kokoaika varpaillaan. Ts. mulla ei oo koskaan kukaan todennut mitään syömishäiriötä, mutta toi ahmiminen on ajoittain ollut melkeen ongelmakin, kun tosiaan tulee syötyä ihan älyttömiäkin määriä ja lisää vaan pitäs saada, vaikka pahaa tekee. Ja sitten on sellanen olo, että tekee mieli kiskoa vatsa ulos, ettei tuntuisi niin inhalta tmv. Antti tietty ihmettelee, että miksi sitten syön niin paljon ja sitä on nyt itekin muutamana ahmimishetkenä tullut seurattua, että miltä tämä nyt tuntuu jne (katso Ahmijan tunnustukset-päivitys). Mä vaan *tiedän* että syön liikaa ja pitäis lopettaa. Mutta sitten tekee mieli syödä ja herkutella. Joskus annan periksi herkuttelulla, mutta toisinaan pystyn kieltäytymään. Viimeaikoina herkuttelu on taas ollut johdossa. Stressireaktio?

Jau. No ei toi eilinen niin paha ollut. Oli kuitenkin jussi ja hyvässä seurassa. Ja wasabipersiljamaustevoi maissin kanssa oli tosi hyvää. Mut jos ois syöny vähemmän karkkia, ois voinu nauttia grilliherkuistakin enemmän.

Tänään käytiin mettässä kävelyllä Pirun kirkolla ja seurailtiin muutaman kilometrin pitunen reitti mettässä vesisateessa ja hyttysten ruokana. Tuli testattua Free-hyttysmyrkyn tehoa ja vaikka siinä oli tietty sadeviittakin suojana, niin tähän mennessä ainoa pistos tuli autossa takasinpäin ajettaessa. Oli hyvä syödä lohta reilun ulkoilun jälkeen :]


Tässä aurinkoinen Google-kuva samasta paikasta - ennen kun saan siirrettyä omia kuvia koneelle :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti