sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Unisportin aamulenkki ja tanssitreenien ärräpäät

UniSportilla on Meilahdessa ainakin keskiviikkoaamuisin klo 8-9.00 aamulenkki! :O
En oo ollenkaan juoksijatyyppiä, mutta spinnailun jälkeen spurttailut on tuntuneet sen verta paljon miellyttävämmiltä ja aamulenkkin jonkun unisport-systeemin (äh, yliopistoliikunta, ehkä mä vaan pitäydyn vanhassa sittenkin...) - siis yliopistoliikuntasysteemin kanssa kuulostaa ainakin just nyt tosi jännältä. Pitänee pistää harkintaan, jos vaikka ensin vähän juoksumatolla kokeilisin/lenkkeilisin yssinäni. Ei vaan oo mitään lenkkeilykenkiä - minkätakia voiskin olla hyvä kokeilla, pelittäskö omat lenkkarit siinä hommassa. Mut yo-liikunta kirittäjänä. Yes please...

Syy siihen, että tämä innostaa niin saattaa myös olla siinä, että tulin juuri Pakanaverkon syysleiriltä ja olen aika väsynyt. Plus hyvin syönyt ja voipunut. Ehkä huominen spinninki tyydyttää mun liikuntahimoni. Ja torstaina sitten tanssitreenit.

Nyt oli viime torstaina ekat avoimet tekniikkatreenit. Olin kuullut huhuja, että sinne tulisi muitakin, kun Tauruan tyttöjä ja tulihan sinne. Yksi entinen taurualainen ja yksi tuttu toisista tanssikouluista xD Oli kyllä hikisimmät treenit taas vähään aikaan, mutta kellonaika 19-20 taitaa olla mun vahvin liikunta-aika, koska kykenin mielestäni melko hyvin saavuttamaan tarvittavan perkelee lantion ja jalkojen liikkeissä, jotta voisin sanoa todella tehneeni jotain. Peppu oli niin pipi seuraavana päivänä - tai no ei pipi eikä varsinaisesti peppu vaan lonkan sivut ja sen verta käytetyt, että koko päivän väsytti ihan suunnattomasti. Vähän niinkun nyt. Ehkä menen nukkumaan, jotta jaksan pyöräillä.

Oli ihana leiri. Papanat on parhaita <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti