maanantai 12. huhtikuuta 2010

Olut, hirvi ja tanssitunti ne yhteen soppii

Paino: 74kg
Vyötärö 78cm 

Viikonlopun villityksistä selvisin aika kiitettävästi. Perjantain tuparihässäkässä unohdin syödä hirmuisesti (sen sijaan join aika paljon...) ja tulin aikaisin kotiin. Lauantain lounas koostui pääosin Olutfestivaalien nestemäisestä leivästä (oli hiton hyviä oluita: Saimaan oluen Sporter, Kaislan vehnäolut Bavarian Weizzer tmv ja Laitilan Brändy Long Drink jäi lemppareiksi) ja parista suolapähkinästä. Illalla söin puolikkaan pitsan Iguanassa. Eilen sitten tehtiin hirven osso buccoa olutkastikkeella ja valkosipulikermaperunoilla. Jälkkäriksi vohveleita. Nämä kaikki syötiin kuitenkin vasta illalla ja päivä meni pääosin maatessa ja lounas oli pari mokkapalaa, jotka oli jäämiä perjantailta ;) Melkein oikeaa ruokaa siis, mutta määrällisesti aika vähän. Varsinkin, kun tosiaan lounas jäi väliin ja välissä kävin treeneissä...

Kaikesta väsymyskrapulasta huolimatta otin siis itseäni niskasta kiinni ja ihan oikeesti menin tanssitunnille! Kyllä kannatti, vaikka kunto olikin aika kovilla! Tuli hyvä olo ja pääsi harjottelemaankin välillä <3 Nyt on vaan lonkka aika kipuinen kaikesta siitä lantioympyrästä. Tehtiin pelkkää fa'arapua varmaan puol tuntia yhteensä plus tanssiin sisältyvät ympyrät! O.o Miten niin rasitusvamma!?

Eli saas nähä, miten käy, jos joskus palaan takaisin normaaliin ravintorytmiin tässä tulevalla viikolla. Ihan lepposia tällaset viikonloput, muttei silleen oikeesti hirveen terveellisiä ja hyviä tapoja laihtua...kai 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti