lauantai 3. heinäkuuta 2010

Ja näin yksi juhannus jää taas historiaan

Paino: 70.7kg
Vyötärö: 74cm 

Dodiin. Nyt pääsin siitä jussikilosta ja on aika jälleen keskittyä olennaiseen, eli seiskakympin rajan rikkomiseen. Ja tietysti siihen "ihannepainoon" pääsyyn, eli mahd. lähelle 63.2 kiloa. 65 riittää myös. En ole turhan nirso ;)

Eilen juteltiin kavereiden kanssa lihomisista. Ilmeisesti eräs porukasta on Islannin vaihtonsa aikana lihonnut melkoisesti (ainakin omien sanojensa mukaan) ja nyt odotellaan sitten, että minkä näkösenä neiti sieltä saapuu takaisin. Sen verta hoikka normaalisti ollut, että melkein on kilot hyvästä vain ;) Pohdittiin vaan sitä, että näkyykö yli viiden kilon lihominen ja toisekseen, että sanotaanko siitä, jos ihminen itse ei kailota läskejään ympäri maita. Eli jos on laihtunut yli viisi kiloa - ja se tod.näk. myös näkyy - siitä sanotaan herkemmin, kun jos läskit alkaa kertyä. Ellei sitten kyse ole anorektikosta tmv. Nää on näitä nykyajan normeja. Sain myös kuulla rehellisen kommentin, että kyllä olin pulleampi reissusta tullessa <3 Jeejee. Sitä kivampi olla nyt 10cm vyötäröstä hoikempi ja 5 kiloa kevyempi. Trololoo.

Olin illalla tosiaan kavereiden synttäreillä, niin tuli vähän syötyä, mutta join vaan light Pommacia ja vettä, niin oli hyvä olo, enkä sitten tosiaan syönyt ihan liikaakaan. Tosi kiva olla selvin päin kavereiden kanssa - eikä haitannut sekään, että melkeen kaikki muut alko vähän lämmetä niistä booleista sun muista viinoista, mitä siellä virtasi. PItäsköhän tästä tehdä laihtumisen lisäksi "juon vähemmän jos ollenkaan"-blogi ;) Essi ja terveelliset elämäntavat \o/

2 kommenttia:

  1. Kyllä sä näytit miitissä paljon laihemmalta kun mitä viimeksi on nähty! Ja muutenkin sä ihana suklaasilmä ruskeine ihoinesi olit niiiiiiiin söpöläinen;))

    VastaaPoista
  2. aww, kiitosh <3 Kyllä tässä vähän hoikempi olokin on jo, ei shillä. Ei vaan tarpeeks ;)

    VastaaPoista