lauantai 27. marraskuuta 2010

Tajunnan virtaa ja lohifilettä

Paino: 68.2kg
Vyötärö: 71.5cm


Oli torstaina vähän jännempi body pump, kun ilmeisesti nanottamisesta jumiutuneet hartiat suuttu hartialiikkeestä ja meinasi taju lähteä, kun niitä tein. Pidin sitten vaan vähän taukoa, että jaksaisin vatsalihakset vielä loppuun, mutta oli vähän jännä fiilis...

Sitten onkin ollut kiitospäivän juhlaa ja muuten vaan illanviettoa ja tänään vielä kaverin synttärit, joten ainakin alkoholin määrän suositusten alittamista ei tarvitse pelätä. Saa nyt nähdä, otanko tänään, mutta potentiaali on aika suuri. Eilen koetettiin karppaajakaverin kanssa vähän kallistellessa pitää karppaus kaikesta huolimatta mielessä ja juotiin kuivaa kuoharia sekä pääosin viinaa sisältäneitä juomia. Kaveri joi yhden light-siiderin. No juotiin me vähän glögiä, mut ei sekään ihan NIIN paha ole, kun mitä se ois voinu olla. Rusinat jätettiin sentään pois ;)

Ruuaksi söin lohifilettä creme bonjourilla. Ts. laitoin valkosipuliyrtti cremeä fisulle ja fisun uuniin. Vähän niinkun siinä bonjourin mainoksessa. Ne on mainokset vähän tommosia. Vihjailevia. Mut oli kyllä niin herkkuperkkua, kun olla voi. Oon syöny aika paljon kalaa tällä viikolla. Kalakeittoa, lohifilettä, uunilohta...omnomnom. Meinasin ostaa muikkuja, mut en sitten oikeen uskaltanu kuitenkaan, kun pitäs selvittää, miten ne laitetaan jne. Mut mä tukkaan kalasta. Kala on hjuvaa. Voisin syödä melkeen vain ja ainoastaan kalaa. OMnom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti