perjantai 10. joulukuuta 2010

Nälkä kasvaa syömällä, mutta karpatako vaiko eikö

Paino: 68kg

Nyt on vähän ollut sellanen olo, että voisi olla karppaamatta loppu kuun. Tai vähentää karppausta. Ts. lisätä hiilareita. Koska jouluherkut. Kaikki ihanat jouluherkut syöksyy sisään ovista ja ikkunoista ja on pikkujouluja sun muita. Kämppiskin rupesi nyt hyväkarppaamaan. Ehkä voisin ruveta hyväkarpiksi joulukuun ajaksi. Paitsi, ettei se ola hyvälaatusta hiilaria, mitä niissä joulujutuissa on 8)

Tänäänkin on ollut sellanen olo, ettei millään tule täyteen ja syön koko ajan vaan jotain. Kaikki on ollu suht karppia enkä oikeen tiedä, mitä haluaisin, mutta vaan tekee mieli vetää jotain, ettei ihan väsähdä. Yöllä kävelin tunnin hirveessä tuulimyrskyssä läpi Helsingin, niin sain päivän liikunnanki somasti, mutta se oli semisti humalassa ja toisaalta nukuin sitten vähän heikohkosti - vaikkakin puolille päiville - sen jälkeen, niin voipi olla, että tosiaan pitäisi vaan antaa ittensä väsähtää. Sen sijaan, että söisi maapähkinävoita lusikalla. Mutta elättelen vielä toiveita analyysiesseen edistymisestä. Sitä on hurjat 4 riviä kertynyt tässä viimeisten noin kolmen tunnin aikana, mutta oli gradunsa kirjottamiseen tälläerää kyllästynyt kaveri häirittemässä, niin ehkä nyt ehtisi, kun hää läksi pois...

No karkkia voisin kyllä syödäkin. Vetää kunnon sokeriöverit, kattoa jonkun leffan Antin kainalossa ja nukahtaa karkkiähkyyn ja herätä vatsa turvonneena. Se vois olla nyt aika jees. Ihan hyvä, ettei tosta lähi-Alepasta saa irtokarkkia 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti