maanantai 22. marraskuuta 2010

Taistellen läpi marraskuun: 36287 sanaa valmiina, 13713 jäljellä; 6 kiloa tiputettu, 2 jäljellä

Paino: 69.4kg
Vyötärö: 72.5cm

Vasten kaikkia odotuksia olen pysynyt melko karppina koko marraskuun JA saanut pidettyä painon 69-kilon hujakoilla. Liikunnat on vähän viimeaikoina kärsineet, kun sunnuntain tanssit on jääneet väliin erinäisistä syistä (mm. isänpäivä) ja toisaalta spinninkiä on joutunut perumaan, kun armas ohjaajani on ollut Egyptissä ym. Ainiin ja pumppikin jäi viime viikolla väliin torstai-aamulta, kun keskiviikko-illasta tulikin kosteahko.

Oon sitten korvannut näitä lusmuiluja salitreenillä ja eilen pääsin taas tanssimaan pitkästä aikaa. Koulujutut on tosiaan olleet myös osasyynä sille, miksi välillä ei oo kerinnyt liikkumaan (esim. maanantaiaamut on kriittisiä sen spinningin kanssa, kun pitäs iltapäivään mennessä palauttaa kaksi esseetä, mutta tänään ei tarvi enää kun on kaikki kirjotettu: spinninki jäi muista syistä väliin) - puhumattakaan siitä, mitä NaNoWriMo on tehnyt mun liikkumiskyvylle.

MUTTA. Olen edelleen suht hjuvassa kunnossa ja kunhan joulukuu saapuu, jää nanoilu ja muutkin kurssit sitten helpottaa, niin voipi taas keskittyä paremmin viimehetken treeneihin ennen joulumässäilyjä. Oon vähän lämmitelly itteäni ajatuksella karppijoulusta. Jos tekisin äitin apuna kaikenlaista safkaa, jota karppikin voi syödä, ni ei tarvis tyytyä graaviloheen ja kinkkuun. Varsinkin kun äiteellä on yleensä tapana tarjota uuniperunaa...Peruna tosin saattaa vielä mennä, jos sitten en vedä niitä herneitä - pipareista ja muista herkuista puhumattakaan. Jos väsäis jotain pähkinäsuklaatryffeleitä tai jotain tummasta suklaasta, ni ehkä se riittäis. Tai sitten vaan annan itteni vetää hiilaria niin paljon, kun napa sietää (ei nykyään ihan hirveesti) ja kärsiä seurauksista. Ans kattoo. Mutta sitä ennen vielä kun saisi vaikka kilon pois - tai jopa kaksi. Kaksi jos lähtisi, olisin jo tavoitteessani (Essi miinus 8 kiloa maailmalta tullessa), jollon voisin sitten lopettaa blogin pitämisen ja palata asiaan vaan jos paino nousee ;);)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti