torstai 16. joulukuuta 2010

Fitball+spinning=tuhtia tavaraa

Käytiin eilen kaverin kanssa ensin fitball- ja sitten spinning-tunnilla.
Se fitball oli kyllä aika omituista. Ei ollu vielä yhtään kosketusta siihen palloon, niin sen kanssa pelleily tuntu lähinnä nöyryytykseltä ja lievästi epätoivoselta. Mutta putosin perseelleni lattialle vain kerran. Se lienee ihan hyvä alku?

Spinning oli tasasykkeen sijaan perus-tunti, mutta mä en selkeesti osaa vetää mitään tasasykettä alempaa, koska koko kolmen vartin ajan oli taas syke 170-185, niinkun tasasykkeessäkin. No tasassa menee joskus jopa 168, mut nyt oli ekstrarankkaa ja hikosin kun viimestä päivää. Ikinä ennen ei oo hiki valunu niin, että kertyisi pisaroiksi ripsiin ja uhkaisi valua silmiin...

Se spinning oli aika hilkulla, että en ois päässyt, koska yliopistoliikunnalla saa varata vaan yhen tunnin per päivä ja olin aiemmin varannut jo fitballin. Spinnin oli loppuun asti täyteen buukattu, mutta kärkyttiin siinä ovella yhen pojan kanssa juonien spinnaajien pään menoksi. Onneksi pari pyörää jäi tyhjiksi, niin ei tarvinnut ruveta ketään pahoinpitelemään sen takia, ettei ois päästy spinnaileen 8)

Kaveri oli ekaa kertaa lemppariohjaajallani ja ilmeisesti kelpasi sinnekin. Mä nyt ehkä olen vienyt tämän ohjaajafanituksen astetta pidemmälle, mutta hyvä tietää, etten oo ihan rakkauden sokaisema :D

Nyt on sitten vinot vatsalihakset ja kyljet vähän kulutetun tuntuset. Täksi päiväksi oon varannut venyttelytunnin, mutten tiä, jaksanko lähteä,k un vois vaan istua kotona ja lukea gradukirjoja. Kasasin niitä pinon pöydän viereen ja vähän kuumottaa sen kattelu, ni pakko siihen on kaivautuakin joskus. Parempi heti kuin myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti