keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Late Night With YO-liikunta tuntuu vieläkin

Paino: 69.4kg
Vyötärö 70cm


Menin viime perjantaina rohkeena siis Late Nightiin, missä oli 19-23.30 tanssiohjelmaa. Oli Showdance, Hip hop, väliverryttely, Zumba ja Reggaeton. Skippasin Zumban ja Reggaetonista lähdin puolivälissä, kun rupesi jo vähän nukuttaan. Mutta muuten oli ihan loistava ilta :D Oli mulla seuraakin aina Reggaetoniin asti, siinä vaiheessa ne väsähti, mut mä menin vielä vähän sheikkaamaan. Zumba on niin pälliä, että istuttiin se ihan vapaaehtosesti. Ehkä ois pitäny tanssia, ni ois pysyny hereillä, mutta toisaalta kerkesin pahimman loppuruuhkan alta pois, kun karkasin vähän aiemmin. Siellä sai mehubaarista ilmasia limudrinkkejäkin ja oli ihan sika hauskaa koettaa näyttää uskottavalta hip hop-tunnilla x) Mä oon niin gangsta jou räppäri ku olla voi. Show dancessa tehtiin koreografia Michael Jacksonin Monsteriin. Siinä oli vähän liikaa lattialla liukumisia mun makuuni. Varsinkin, kun jalassa oli uudet upeet pökät ja pelkäsin, että ne kuluu heti puhki tommosesta hinkkaamisesta :O

Sunnuntaina oli sitten perinteiset tanssitreenit, joskin nyt tanssitaan lähinnä niitä koreografeja läpi ja tekniikan hiominen on lähinnä omalla vastuulla. Huhtikuussa on nimittäin tulossa iso shou Itäkeskuksen Stoassa. Aloha Night 15.4. klo 19-22. Tervetuloa vain :) Maanantain spinningissäkin oli vielä paikat vähän kulutetut, vaikka raivolla poljinkin itseni siitä läpi. Nyt on sitten reidet ja pakarat ihan hellinä ja pohdiskelin tässä, että kykenenkö body pumppiin tänään näillä jaloilla. Huomenna ois kuitenkin tanssitreenitkin tulossa taas, ni ehkä en kuolisi liikkumattomuuteeni jos jättäsin yhen pumpin välistä pois. Ja ehkä se pahuksen lantioympyräkin pyörisi paremmin, jos en ois taas ihan pumpattu.

Täytyy tunnustaa, että mun ruokavalio on koostunut suurelta osin herkuista viimeaikoina. Ts. oon syöny karppiruokaa, mut sit oon vetäny karkkia ja jätskiä ja vanukasta ja ties mitä siihen päälle. Heti, kun lopettaa hiilarimässäilyn ja karppaa ja pitää kalorit suht aisoissa, ni painokin kyllä notkahtaa. Kunhan saisin pidettyä ne hiilarit poissa. On niin hankala pitäytyä missään dieetissä, jos poikaystävä vieressä vetää pelkkää mässyä. Sillä menee viikonloput muutenkin tyyliin niin, että nukkuu yli mun lähdön, syö sitten ehkä aamiaista jos syö ja kun tuun takasin neljän maissa, se vaatii mäkkiin tai muuta vastaavaa mässyä ja sitten illaksi ostetaan purkillinen karkkia ja sipsiä ja what not. Kyllähän sen ymmärtää, että eka kun on päivän syömäti, ni voi illalla sitten tehdä mieli, mutta minä heikko syön koko päivän ja sitten vielä sorrun illalla sen herkkuihin. Pitäs koettaa opetella taas syömään salaattia Antin kaa. Joskus tehtiin sitäkin x)

Ostin muuten Isostarin fast hydration -juomaa ja ProFX:n proteiinijuomaa. Isostar on pelkkää hiilaria ja siksi ihan limua ja hyvää. En oo vielä päässy testaan kesken hurjan treenin, että auttaako se jaksamiseen (suunnittelin joko tänään pumpin ja venyttelyn välissä tai sunnuntaina tanssitreeneissä testaavani), mutta ainakin hiilareita normiruokavaliossaan nauttiva ystäväni sanoi sen toimivan. ProFX-lime, jossa on taas pelkkää proteiinia, maistuu aika kaameelta ainakaan sellasenaan, mut jos sen kaa söi jotain (no eilen maistoin kananmunan ja pekonin kanssa), ni se oli ihan limemehua vaan. Ehkä hörppään sitä tänään ennen pumppia, jos on sellanen olo. Tykkään kuitenkin enemmän patukoista ja maitopohjasista palautusjuomista, kuten Gainomax tai proteiinipirtelöt. Mut tää nyt perustuu lähinnä makuhavaintoihin, en tiedä tehoista varsinaisesti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti