tiistai 15. tammikuuta 2013

Kiloklubin kyseenalainen kannustustekniikka

Kirjauduin tänään Kiloklubiin taas piiiiitkästä aikaa. Se sitten ilmoitti minulle ystävällisesti, että "Tervetuloa Essi! Lyhyin tie itseen käy maailman ympäri. - Hermann Keyserling"

Vinkki vinkki? Viimeksikin sitä laihisintoa riitti, kun oli ensin pullistunut maailman ympäri ;O Tosin parhaitel laihduin suhteen alussa, kun en päivällä syönyt hirveästi ja kävin illalla vetämässä juustonaksupussillisen Antin luona. Nyttemmin syön vaan väsyyn tai mälsään tai tylsään tai ahistusstressiin. Hyvin harvoin nälkään. Siksi olikin oikeesti tosi ihanaa paastota ja tuntea, miltä se nälkä taas tuntuikaan.

Nyt viikko paaston jälkeen painan taas 74kg, enkä vähiten siksi, että oli luokkakokous lauantaina ja kaikki jämämässy (muun muassa jumbopussi Pantterikarkkeja ja puoli pakettia Dominoita) jäi mulle. Täällä sitten krapulaani ja tylsääni olen niitä vetänyt. Meinasin kyllä, että tänään ne voisi vaikka heittää roskiin, mitä on jäljellä. Kaikki maistuu kuitenkin sipsille, kun ne on samassa pussissa...

Enivei. Graavilohifetasalaatti on superhyvää ja sitä oon nyt syönyt muutamana päivänä. Huomiseksi on taas vuohenjuustoa, ettei ihan tympäänny fetaan. Aamiaiseksi Lidlin maitorahkaa ja sieltä ostin aiemmin myös ihan ok:n marjavanukkaan (jotain lightia, ni ei ollut mitään sokeriasiaa), missä oli kokonaisia marjoja, mutta tänään en enää löytänyt sitä hyllystä, joten ostin vaan Pilttipurkkeja. Ehkä ne ajaa samahkon asian ja on ministi jopa terveellisempiä. Mene tiedä.

Iltamässäily, pahin viholliseni, tapan sut!
Katotaan, tuleeko Kiloklubista mitään. Jos ei, niin pitää vaan lähteä maailman ympärimatkalle taas tmv. Ja sitä varten voi vaikka kavaltaa rahaa jostain. AHahaa. Iltamässy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti