torstai 18. heinäkuuta 2013

Hyvä alku?

Paino 76,1kg

Se tiistai meni sitten illalla vielä harakoille: söin kaksi lehtipihviä, ranskalaisia, pippurikastiketta ja nacho juustopalluroita \o/ Laskeskelin, että kaloreita tuli varmaan joku 2700kcal tmv. Öhö.

Eli eilen otin sitten vähän vakaammin:

Aamiainen
Kevytmaitorahka
mangosose
vihreätee hunajalla

Lounas
Jauhelihakasvissekoitusmozzarellatomaattikastike
munanuudeleita
maitokahvi
hillomunkki
kirsikkatomaatteja

Päivällinen
Kauratyynyleipä
voita
meetvurstisiivu
kananmuna
kurkkua
pieni mansikkajäätelötikku

Iltapala
ranskalaisia ketsupilla ja sinapilla

Ei ehkä herkuton päivä, mutta kalorilaskurini sanoi 2000kcal, eli silleen ihan harasoo, ettei mennyt ainakaan yli sen. Vielä kun saisi itsensä tyytymään 1600/1800kcal per päivä, niin voisi ehkä jotain tapahtuakin. Nyt lähinnä nesteet on ruvenneet vähän liikkumaan.

Liikkumisesta puheenollen haaveilen vain spinningistä, mutta en saa aikaseksi - eikä UniSportilla ole mitään sopivaan aikaan. Pitäisi siis mennä salille ja se on vähän mälsää. Vaikka siellä on onneksi nykyään kunnon sisäpyörätkin.

Tiistaina käytiin viemässä lasia kierrätykseen ja samalla raahasin Anttia kaksi kierrosta hiekkakentän ympäri. Sain enemmän liikuntaa, kun työnsin Anttia ja Antti, kun se vastusteli ;) Ei nyt mikään maailman hurjin lenkki, mutta oltiin pihalla joku parikymmentä minuuttia ainakin.

Eilen pääasiassa nukuin. Kissan kanssa tulee aina kierreltyä pihapiirissa ja siinä pääsee liikkumaan ja kiipeilemään ihan mukavasti, kun Panu on vähän vauhdikkaampi ja vähemmän utelias kumppani.

Enivei. Itseäni piristääkseni olen ruvennut taas lakkaamaan kynsiä. Varpaat ja sormet. Tältä näytti kynsilakanpoistopyyhe, kun otin sormista ensimmäiset lakat pois ja miltä kynnet näyttää nyt. Varpaissa on glitteriä, mutta se ei näy ja niin on sormissa pinkeissä kohdissa myös 8)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti