torstai 4. heinäkuuta 2013

Läskin kesä

Hei vaan!

Tässä on kipeänä ja turvonneena ehkä parasta pitkästä aikaa tunnustautua taas läskiksi. Painoa oli viimeksi mitatessa (pari päivää takaperin) 76kg. Jee! Tältä tuntuu jojoilu ;)

Eniten inhottaa flunssa. Ja se, että vatsa turpoaa. Ja posket. Mutta eniten inhottaa flunssa. Erityisesti, koska maanantaina kävin puolentoista tunnin lenkillä! Juoksin tuossa taannoin myös Naisten kympin. Juoksin! Paitsi, että siitä tuli ripuli, niin lopussa piti vähän kävellä joitain pätkiä, etten olisi laskenut alleni jo ennen maalia. Ne oli aika hyvät kymmenisen minuuttia bajamajassa sen jälkeen.

Nyt sitten juoksin ja tanssikävelin noin 8km tunnissa ja loput puolisen tuntia kävelin, koska polvi kipeyty. Siitä se raivotauti sitten lähti. Kurkku kipeyty ensin, sitten tuli lenssu, kuumetta, tänään napsahti joku lihas yläselässä, eikä pää käänny kunnolla. Ja tämä kaikki, koska en ole vittu käynyt treeneissä saati harrastanut kerpele liikuntaa vaikka kuinka pitkään aikaan!!!!

Myönnettäköön tässä, että eniten on mennyt jäätelön syöntiin ja ryyppäämiseen - niin aikaa kuin rahaakin - tänä kesänä. Se näkyy. Pitäisi lopettaa. Ehkä tällainen julkiripittäytyminen blogissa saattaisi auttaa. Nyt vaan en voi mennä mihinkään tekemään mitään, koska olen vammainen. Eli keskityn siihen, mitä oon myös tehnyt paljon viimeaikoina: istunut koneen ääressä kirjoittamassa ja lukemassa.

Olen siis tosissaan tehnyt duunia, kun huhtikuussa sain työhuoneen käyttööni Hakaniemestä. Melkein joka päivä siellä olen käynyt. Siellä on tutkimussuunniltelma työstetty, jolla sain jatko-opintopaikan uskontotieteestä. Siellä on käyty romaania läpi niin, että enää pitäisi kirjoittaa loppu uusiksi ja vähän muokkailla joitain välijuttuja ja kirjoittaa uusi alku ja voilá, mulla olisi kustantajille tarjottavaksi valmis kässäri. Varasin juuri itelleni Pukkilasta mökin elokuussa viikoksi, että jos en siihen mennessä ole sitä viimeistelyä tehnyt, niin siellä sitten viimeistään. Pari artikkeliakin pitäisi kirjottaa. Mutta tämä pipi tosiaan nyt pakottaa pitämään päivän tai pari sairaslomaa. Ja sairaslomalla on hyvä tilailla kirjoista arviointikappaleita ja lukea tutun romaanikässäriä, jotta voin antaa palautetta. Omnom.

Summa summarum: muistakaa pitää liikuntatahtia yllä; lenkkeily on ihan hauskaa superhyvällä kelillä ja superhyvällä musiikilla ja ERITYISESTI superpitkän tauon jälkeen tuntuu hyvältä liikkua (ensin pitänee hankkiutua siihen liikuntakoukkuun tosin); älkää ryhtykö kirjoittajiksi jos ette ole valmiita bodaamaan kaikkea muuta aikaanne; ja älkää juoko viimeisillä rahoillanne kuoharia ja pirtelöä. Ainakaan enempää kuin yhtä kertaa.


Tässä vähän esimerkkiä tanssikävelyistä:



Ja suomalainen versio, joka tosin ei suostunut Bloggerin youtube-haulla löytymään, eli laitan pelkän linkin:

http://youtu.be/PmZdvgLpYq0


Ja jos olette jo läskejä ja istutte koneella ilman sen kummempaa tekemistä (kuten minä), niin täältä voi lukea niitä mun kirja-arvosteluita: http://essinkirjat.blogspot.com ja täältä mun kaunokirjallista tuotantoani: http://viikkonovelli.blogspot.com ja täällä on mun kissani Facebook-sivu: http://www.facebook.com/PanuPaaviPalleroXIV ja täällä mun onnellisuus-tumblr-blogini: http://panupaavipalleroxiv.tumblr.com

Että repikää siitä ajankulua! Annoin somelle pikkusormen...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti