lauantai 22. toukokuuta 2010

Mystiset painon pudotukset volume kaksi

Paino: 72.5kg


Siistii. On viikonloppu ja painan jo paljon vähemmän, kun kolme kuukautta sitten \o/ Toki tuossa pudotuksessa on nestehukan makua (kraaaaapula), mutta hahaa! Ihannepaino, here I come. Ground zerosta jo kolme kiloa vähemmän. Ehkä tästä vielä kroppa tulee. Nyt painan suunnilleen saman verran, kun kevyimpinä hetkinäni sillon ennen edellistä laihtumista. Kohta pääsen myös ylipainorajan alapuolelle. Kippis sille vaan.

On tossa painossa vähän jotain muutakin hämärää. Ei sillä, ettenkö luottaisi Wii Fittiini, mutta sen mukaan laihduin hetken istumisella n. 200g... Ensin punnitsin, että 72.7kg, mutta koska tasapainotestit meni vähän killilleen (en seissyt keskellä lautaa), niin sain Wii Fit -iäkseni 40 (heh) ja sit halusin tehdä testin uudestaan, ettei aikakirjoihin jäisi keski-ikäistä Essiä laihduttamassa. Sainkin iän putoamaan 27ään, mikä on ihan ookoo näin kapulaisena (sitäpaitti kävelytesti ei oo ihan mun teekuppi koskaan), mutta samalla painokin oli pudonnut nuo mystiset 200g. Voihan olla, että ekalla kerralla pidin vahingossa ohjainta kädessä, mutta olin kyllä aika varma, että en. Nyt en enää ole varma, mutta se on vain tyypillistä krapulapäivän tunnetiloille.

Ukkonen puhdisti ilmaa. Olo on hiukan kevyempi ja ehkä elämäkin jatkuu taas. Huomenna tanssiharkkoihin. Sain keskiviikkona sellasen läksytyksen, että nyt pitäs kyllä sitten osata jo koreografioita, vaikkei tekniikka ihan täysillä sujuiskaan. Mistähän sitä perkelettä sais lisää tanssiinsa, kun tuntuu, että haluan vaan luovuttaa...

2 kommenttia: