maanantai 28. kesäkuuta 2010

Juhannus, ohi on.

En ole vielä uskaltanut punnita, kun en ole ennen syömistä päässyt vaa'alle, mutta aika läskit Jussit oli kyllä. Veettiin makkaraa ja kanankoipia ja maissia ja pekonituorejuustoherkkusieniä (liekitettyjä sellasia, kun grilli kävi niin kuumana), karjalanpaistia, perunaa, makaronia, salaattia (erinäisine juusto- ja lihakimpaleineen)...jotain lihaa...ties mitä..leipää, karkkia, sipsiä...Pommacia ja Ginger alea kului myös. Eikä kyse ollut kun kahdesta mökkipäivästä 8)

Käytiin kyllä soutamassa (minä soudin suurimman osan ajasta, Antti uskalsi vaan kokeilla ;)) ja pienellä kävelylläkin tutustumassa muun muassa ninjakallioon, -suohon, -saareen ja autioon taloon. Hyttyset tuli samalla myös ruokittua. Pienenä yllärinä oli lintu, joka oli päässy mökkiin jotenkin savupiipusta tmv ja löytyi sitten kuolleena takan eestä, kun tultiin paikalle. Paskat ympäri huushollia ja ikkunat klähmittyinä. Raukka parka.

Saunat ja uimat ja vihdat ja kaikki tuli nekin kokeiltua. Heitettiin tikkaa (suunnaton liikuntasaavutus) ja hakattiin halkoja (sain yhden halki \o/). Mutta saas nähä. Nyt on systeemi tänään ollu aika sekasin, kun piti herätä 4.20 aamukuuden vuoroon töihin ja kaikkea. Olin eilen illalla kyllä niin naatti, että torkuin seittemän ja puoli kaheksan välillä ennen kun menin ysin maissa nukkumaan. Töissä oli sitten sen verta unessa tai jotain, ettei ajan kulua huomannutkaan. Suunnittelin uimahallilla käyntiä ja vaikka mitä, mutta sitten kotibussissa nukuin sen verta raskaasti, että jääpi ainakin tältä päivältä. Ihan kiva päästä aikasin pois, mut huomenna pitää herätä jo melkeen neljältä, että kerkiää junaan. Ellen mee Antin kämpille yöksi. Ehkä pitäs kokeilla. Ruokakaupassa pitää ainakin käydä. Pikkuhiljaa palautua arkeen taas - tämänkin viikonlopun jälkeen - mut jos pääsis vähän jumppaan ihtiään muutenkin kun töissä, että sais niskat avattua...Viikonloppuna luvassa tanssikeikkaa ja ehkä harkkojakin. Ans kattoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti