lauantai 12. kesäkuuta 2010

Lihakset lähtöö - vai lähteekö?

Paino: 71.6kg - eli noin 4kg alle ground zeron \o/
vyötärö: 75cm


Noniin. Viikon oon vetäny karkkia ja mäkkiherkkuja töiden jälkeen. Tietty töissä tulee riehuttua ja käveltyä konetta ympäri, mutta viikko sitten olin 72.6kg ja nyt näin vähän ja alan pikkuhiljaa epäileen, että se on vaan lihasmassaa, joka tässä pumpittomassa työputkessa multa katoaa :O Tietty jos ne sulaa pois kesän aikana ja ehkä vähän muutakin, ni ehkä sit syksyllä olen tavoitepainossa JA rupeen taas pumppaan innoissani. Ja ehkä sit ei tarvi lihota niin hirveesti, vaikka lihasta tuliskin.

Töissä tulee tietty syötyä parin tunnin välein jotain pientä, mut sitten töiden jälkeen tekee mieli aina jotain herkkua tai sitä vaan sattuu muuten "vahingossa" vetämään, niin luulisi sen nyt näkyvän sitten edes pysyvässä painossa. En mä valita. Tätä menoa samanlainen työlaihdutus on taas mahdollista, kun kaksi vuotta sitten, jollon sen 10kg laihduin viimeksi. Pidetään peukkuja, että suunta jatkuu. Ja pidetään peukkuja, että joku viikonloppu jaksaisin bodypumppiinkin taas. Petran jumppiin en tosiaan kerkiä, mutta ehkä mä selviän ilman Petraakin ;)

5 kommenttia:

  1. Mitäpä tuohon sitten lisäämään:) Hienoa että paino on pudonnut, menetelmästä viis kunhan tulee tuloksia, eikö?

    VastaaPoista
  2. ootas kun luet tän päivän viestin ;)
    Esim. bulimian tyyppinen ratkaisu ei vältsiin oo paras, vaik tuloksia tuliskin. Or what do you think? =D

    VastaaPoista
  3. No luin, huh!! Ootsä aika vauhdikas laihduttaja täytyy myöntää \o/ Mutten itse kannata bulimiaa sillä se vie loputkin hammaskiilteestä ja polttaa ruokatorvenkin paskaksi...En mä sillä että sä tosissaan sitä konstia käyttäisit kunhan paan varoittavan esimerkin jos joku teinix eksyy tätä lukemaan:)

    VastaaPoista
  4. totta, ehkä ihan hyvä laittaa selvennykseksi 8) Eikä se paino alun pudotuksen jälkeen sitten bulimiallakaan kai hirveesti enää butoa ja hyi en ees halua ajatella niitä hampaita.... Katoin joskus britannian huonoimmista hampaista dokkarin ja siellä oli yksi entinen bulimikko, jolla ei ollu kun tyngät enää jäljellä o.o

    VastaaPoista
  5. Niin! Siis nyt kaikki teinixit katsokaa täten olevanne varoitetut!

    Joo, ei bulimikolla paino oikeastaan putoa sillä oksut vievät vain sen hetkisen ruuan ja juoman pois vatsalaukusta.

    Saatoin nähdä sen saman dokkarin. Joo, kyllä hampaat on sen verran tärkeet kapistukset ettei niitä kannnata pilata pelleilemällä omalla typeryydellään ruuan kanssa.

    VastaaPoista