keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Havaintoja itsestä ja ohjaajista

Paino: 69.6kg
Vyötärö: 70.5cm

Toistaiseksi paino siis junnailee, vaikka kalorit nousikin ihan reilusti. Eilenkin vedin muffinssia vielä, mutta pysyin siinä 1900:ssa. Tähän kokeiluun on muuten yksi syy se, kun oon ollu niin väsy viime aikoina ja toisaalta ruvennu liikkuun aika paljon, ni sellanen totuuksien testaaminen on vähän tullu tarpeeseen. Että josko enempi safka piristäis ilman, että lihottais.

Nyt on muuten tuntunu hyvältä pumpissa, kun on noin tuntia ennen treeniä syöny jotain proteiinipitoista. Viime viikolla vedin kananmuna-pekoni-aamiaisen ja tänään proteiinipatukan, kun olin syöny aamiaisen jo aiemmin. Viimeks tuli tosiaan olo, että vois lisätä painoja ja tänään lisäilinkin. Reisiin lisäsin kilot molempiin päihin ja rintoihin myös. Habaan jätin vielä lisäämäti, mutta kyllä siihenkin menee ens kerralla kilot per pääty, ellen oo jotenkin tosi heikolla tuulella. Jos ketään kiinnostaa, reisissä on nyt 7kg molemmissa päissä, rinnoissa 4,5kg, selässä 5kg,  habassa 2,5kg ja hartioissa 2.5kg. Habaan tosiaan vois pistää kilon per pää lisää, hartioihin ei todellakaan mitään vielä piiitkään aikaan. Selässä tuli nyt kesken biisin sellanen olo, et jumavita täähän ei tunnu enää missään, vaikka alkupuolisko oli tehny tiukkaa. Koetin tsekkailla, oisko tekniikassa tapahtunu jotain, mut en löytäny mitään ainakaan virhettä asennoissa, joten ehkä selkäänkin vois kokeilla joskus ennen seuraavaa settiä vähän lisätä painoja...

Sekä pumppi, että venyttely oli tänään tuuraajien tunteja. Pumpissa oli hyvä kokeilla uusia painoja, kun ei tarvinnu päteä ohjaajalle ja pysty keskittyyn omiin liikkeisiin. Se ohjaaja oli muuten aika vaisu. Ei kannustanu kun ihan lopussa askelkyykyssä vasta. Sitä ennen se kerto lähinnä vaan, että mitä pitää tehä. Venyttelyssä vähän sama juttu, mutta kannustamisen sijaan kaipasin selityksiä siitä, että missä joku liike pitäs tuntua ja välillä oli muutenkin aika nopee vauhti, että ois ainakaan pumpin jälkeen väsyneenä tajunnu, mitä tapahtuu. Se oli enkuksi se ohjaus, mutta tosi minimalistista ja ohjaaja vaan kerto suunnilleen, että mihin päin pitäs taipua ja kummalla kädellä kurottaa kumpaa jalkaa. Tuli siinä sit lopuks rento ja hyvä olo, mutta alkuun varsinkin olin ihan pihalla.

Sitten kävin saunassa taas. Totaalinen rentoutus. Jonka kaveri pilasi jakamalla uutisen Jim Carreyn kuolemasta. Eikä se ees lopulta ollu totta .__. pilauutiset tommosissa asioissa on ihan tyhmiä ja tyhmempiä niistä tekee se, ettei nyt oo ees aprillipäivä. Jonain aprillina sain huutohalvauksen ennen kun pystyin edes googlaamaan tarkempaa tietoa, kun tuttu huijasi, että Terry Goodkind (lempikirjailija) ois kuollu ennen ku sai sillosen sarjansa valmiiksi. Nyt otin vähän rauhallisemmin - myös siitä syystä, ettei Jimillä oo mitään sarjaa kesken, joka olisi mun koko elämäni. I'm so cold. Terry Pratchettin alzheimeria sen sijaan seurataan sydän kurkussa myös täällä. Eipä sekään tiettyä sarjaa kirjota, mut on vaan niin superi... Kirjailijat ei ylipäätään sais kirjotella sarjoja, jos meinaa kuolla kesken kaiken. Stephen King meinas kans potkasta pahvia kesken Musta torni -sarjaansa jäämällä auton alle. No oli se Terrykin ollu sydänleikkauksessa, mutta sille oli lekuri sanonu, että sydän on puolet nuoremman olonen, kun mitä mies oikeesti. Että juu. Nyt vähän karkasin aiheesta :D

1 kommentti:

  1. Joo, toi väsymys voi johtua liian pienestä kalorimäärästä tai pitkäaikaisesta piilonestehukasta tai ihan vaan siitä että olet reenannu nii paljon viime aikoina. Lepopäiviä pitäsi kuitenki olla ne kaks per viikko ellei aio kilpaurheilla. Ja neki lepää joskus.

    Äklöö tommoset huijarit:(( Mä oisin hermostunu totaalisti. En osaa nauraa. Enää.

    VastaaPoista