perjantai 4. helmikuuta 2011

Hiilariylläreitä ja pylläreitä

Se mainitsemani pastan syöminen ei muuten ainakaan ole ratkaisu väsymykseen. Unohdin, miten paljon muutkin kun karkkihiilarit väsyttää. Karkista tulee sentään se energiapiikki, mutta pastan syönnin jälkeen on vaan toooooodella uninen. Varsinkin, kun on elänyt vähähiilarisesti pitempään, niin reaktiot on entistä rankempia. Eilen söin tosiaan loput jauhelihakastikkeesta spagetin kanssa ja olin ihan tööt. En edes menny joogaan, kun olin niin uskomattoman uupunut. Eli pasta ei ole ratkaisu.

Meni vähän övereiksi nämä pari viimestä päivää, kun oli pupun synttärit ja erehdyin nälkäisenä karkkikauppaan "ostamaan Bonbon-pusseja, koska Antti tykkää niistä". Tuloksena oli 3 pientä Bonbon-pussia eurolla, pussi pähkinää. Ja puoli kiloa pehmeitä sokerikuorrutteisia karkkeja :D:D:D:D Mitäs minä sanoinkaan siitä karkin antamisesta minulle? En ite aina ihan osaa tätä. Ajattelin nimittäin, että tarjoon bonbonit nyt ja säästän pehmeet karkit myöhempään esim pakismiitteihin, tai jos välillä itellä tekee mieli. No pehmee karkkipussi aukes jo heti kotiin päästyäni ja se meni saman illan aikana. Kovista bonboneista ei syöty edes yhtä pientä pussillista. Lisäksi syötiin vaniljapersikkamuffinsseja, joista tein Antille "kakun":

















Eilen sitten vedin loput muffinit ja bonbonit. Yhen pikkupussin sujautin sentään Antin reppuun ja viimesestä on tällä hetkellä noin puolet jäljellä. Mutta karkasi taas karkkimopo käsistä ja sitä vaan miettii, opinko minä koskaan. No palaan takaisin 1900 kaloria päivässä -kokeiluuni vähän karkeista turvonneena ja ehkä jotain oppineena. Pitäsköhän sitä ihan tietosesti päättää, että jos haluan jotain herkkua, se on jotain muuta kun karkkia tai jos karkkia on PAKKO saada, niin se ois sitten mahdollisimman pieni pussi - oli kilohinta mitä hyvää... Vois olla ihan terveellinen päätös.

Tänään söin maksalaatikkoa. Siinä taitaa olla n. 25g hiilaria sadassa. Ei väsytä yhtään. Niskat on edelleen älyttömän jumissa, mutta kunhan saan litterointipuuhan toivottavasti tänään valmiiksi, niin ehkä se vähän helpottaa. Ens viikolla on varattu shiatsu-hieronta <3

1 kommentti:

  1. Karkit <3 Ei niitä ilman voi olla mutta seuraukset ovat karmaisevat kun ei vaan osaa lopettaa ajoissa. Mut et sä oo ainoo karkkiöverien vetäjä, vaikkei se lohdutakaan...

    Söpöjä muffinsseja!
    Shiatsu-hieronta kuulostaa ihanalta, toivottavasti niskavaivat helpottaa!

    VastaaPoista