perjantai 26. maaliskuuta 2010

2 viikon välipäivitys

Nyt olen siis noin kaksi viikkoa elellyt laihtumisen toivossa. Paino tällä hetkellä ground zero -1.2kg, eli 74.2kg ja vyötärö -7cm, eli 77cm. Vähän jälessä blogin nimen tavotteesta, mutta se ei ehkä ole kirjaimellinen. Jos se Kiloklubin 16 viikkoakin toteutuisi, olisin onnesta - en soikeana vaan - kapeana :D
Tasaseen on pari viimestä päivää paino laskenut, kun on ottanut vähän iisimmin tuon läskiviikonlopun jälkeen. Sellasta 200-400g päivässä, eikä oo tarvinnu ees hirveesti kikkailla. Oon lähinnä koettanut vedellä suht vihreitä palloja Kiloklubin mittarissa ja keskiviikkona sainkin kaikki paitsi kuitu-pallon vihreäksi (kasvikset, energia, herkut ja kuitu), joka sekin jäi vain yhden gramman päivän kuitutavotteesta (joka on 25g).

Koska olen niin ylpeä siitä, julkaisen päivän ravintoni täällä:

Aamiaiseksi All Bran regularia maidolla ja banaanilla. Juomana jämäappelsiinimehua viikonlopulta (yleensä juon vettä tai korkeintaan vissyä, missä ei ole sitrushappoa, joka tappaa hampaat).
Lounaaksi muussia ja kylmäsavulohifilettä (oli alessa kaupassa, omnom). Salaattina ituja, kurkkua, tomaattia ja raejuustoa. Ruokajuomana perinteisesti rasvaton maito.
Sitten Bodypumpin jälkeen söin ruisleipää juustolla, kinkulla ja kurkulla, sekä maistelin HK:n uusia tacojuustotäytteisiä lihapullia. Noli ihan sikahyviä, pitää ostaa omaankin kaappiin! Sitäpaitti niistä saa hyvin protskuja, vaikka oli ne aika läskejä (muistaakseni 261kcal/100g ja 5kpl=100g)...
Iltapalaksi söin mandariinin, päärynän, raejuustoa ja kämppis tarjosi vielä vähän uunijuustoa makeuttamattomalla vadelmahillolla :)

Eli aika muhkissafkaa ja ihan hyvin riitti kaikkeen ^-^ Eilen söin sushia brunssiksi, kun en kerennyt aamiaista syömään. Korkkasin kans mämmikauden jo. Flora vanillalla. Omnom. Joinain vuosina oon eläny kevään melkeen pelkällä mämmillä, mutta vaikkei se nyt ihan hirmuläskiä olekaan, koetan tällä kertaa vähän rajottaa sitä :D


Tänään salille \o/

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä! Aika hyvin sä olet saanut painoa putoamaan kun ottaa huomioon viime viikkojen bileet+ymssit. Semmoinen puoli kiloa viikossa on pysyvän painonhallinnan kannalta hyvä. Ja silloin voi olla varma että paino putoaa läskeistä/nesteistä ei lihaksista.
    Sait sitten mutkin innostumaan tuosta Kiloklubista, liityin juuri:)

    VastaaPoista