maanantai 15. maaliskuuta 2010

Essin keittodieetti

Kuori, palottele ja keitä 4 perunaa puolikypsiksi litran kasvisliemessä (n.10min).
Lisää pussillinen pakastettuja keittojuureksia ja keitä 10 minuuttia lisää.
Heitä sekaan ruskistettu jauheliha lämpiämään (varo roiskuvaa kiehuvaa vettä!).
Voilá! Herkkujauhelihakeitto on valmis nautittavaksi :)

Teki mieli keittoa. Tuli hyvä olo, kun söi ruisleipää ja juustoa keiton kanssa omnom.
Eilen vähän lipsahtelin muutamaan kettukarkkiin ja autoin kavereita tuhoamaan fudge-jämiä (ei paljon), mutta muuten meni ihan hyvin mitä ravintoon tulee.

Paino on tällä hetkellä siis (kai se on pakko pistää näkyviin, ettei mene sähläämiseksi) 75.2kg ja vyötärö alkujaan 84cm, nyt 79cm. Näin hyvää tekee kotimainen ruoka vatsan toiminnalle! Tai kotiympäristö tai jotain.

Eiliset puolentoista tunnin tanssitreenit ainakin teki mannaa ja tulevalla viikolla luvassa on tämän hetkisen lukujärjestyksen mukaan joogaa, bodypumpia, sulkapalloa, afroa ja lisää polyneesialaista... Tosin myös paluujuhlat ja lukupiiri nyyttäriherkuilla, että saa nähdä, miten käy, mutta sanoisin, että mahdollisuudet kilojenkin karsimiseen on hyvät. Kämppiskin loi itselleen kesäkuntoblogin ja siirrettiin mun vaaka olkkariin yhteispunnituksia varten. Pitää varmaan laittaa viereen lappu, mihin voidaan merkitä kaikki punnitukset... Seistään aamut nakuina vaa'alla vuoron perään, eikä uskota liian korkeita lukuja ;D

3 kommenttia:

  1. Hahahaha, projektiblogit ftw. :D Mä voin seurata tätä ja yrittää ite pitää kans kilojen tiputusta päällä, viime syksystä kun tuli alas viistoista kiloa ja nyt tullu kaks takasin kun oon alkanu lopetella röökaamista ja lipsunu kuittailemaan sitä karkilla ja jätskillä. Ääää!

    Millon mennään yhessä salille? Mä olin just tänään ja huomenna on keikka mut mites ke?

    VastaaPoista
  2. Niin ja siis mun röökauksenlopetusblogia saa kans lukee. Vaikka pitäis kyl muistaa päivittääkin välillä. On ollu vähän muuta kirjoiteltavaa viime aikoina :P

    VastaaPoista
  3. hohoo! Jee, saan omiakin luettavia \o/
    Ke on body pump päivä. 13-14 Kumpulassa, tervetuloa. Se ohjaaja on personal favoriitti ;)

    VastaaPoista