tiistai 30. maaliskuuta 2010

Läskiksi menee

Eilen kävin Järvenpäässä porukoilla ja siellä tuli sitten vedettyä porkkanakakkua, rahkapiirakkaa ja sienipiirasta niin, että napa raiku. Noi viikonloppujen mässyt jättää aina vaaran juuri sille, että sitten myöhemminkin ratkeaa syöpöttelemään. Ja sitten on vatsa liian täys ja ällöttää ja närästää. Nyt on viime päivinä närästänytkin harvinaisen paljon. Tai tullut liikahappoiluröyhtäyksiä ja ollu ihan ähkynä tunti tolkulla... Pitäs varmaan jotain Rennietä harkita jos tämä jatkuu, kun se on aika ilkiän tuntustakin...

Eilen aamulla painoin 74kg, tänään 74.4kg. En olisi niin masentunut tuosta muuten, mutta äsken innostuin taas Unicafen patongin ja salaatin sekä Jenniksen synttärikookoskakun jälkeen vetämään juustonaksuja massuni täytteeksi. En käynyt aamulla joogassa (eilen hävisin suliksessa kaksi peliä, mutta pelasin kuitenkin ja tuli hiki), kun näin liian jänniä unia pommituksista ja maanjäristyksistä ja ties mistä. Korvasin sen kuitenkin Wii Fitillä, jonka lainasin porukoilta tämän laihdutuksen tueksi.

Tää blogeilu on vähän liian sattumanvarasta ja hämärää hommaa, etten usko siitä olevan ihan hirveesti tukea, kun oon tosiaan tottunut laihtumaan vähän itteltänikin salaa - saati, että kertosin siitä muille. Kiloklubikin alkaa olla turhan nähty juttu, kun ei enää ole "pakko" laittaa joka ruokaa muistiin ja on huomannut valmiiden reseptien puutteen sekä asetettavien reseptien hankaluuden. Päätin siis kokeilla, mitä päivittäinen (tai ainakin melkeen) Wii Fittaaminen tekisi kunnolle, kropalle, ololle ja painolle. Porukoilla vanhaa Wii Fit -tallennusta kokeillessa tuli aika totuuden sana vastaan, kun lauta ystävällisesti ilmoitti, että olen edellisen kerran pelannut 285 päivää sitten ja painoni on noussut 8.9kg. "Olet vielä aikalailla jäljessä tavoitteestasi, mistäköhän tällainen painonnousu mahtaa johtua?" Vastasin, että liiasta syömisestä, joten Wii Fit neuvoi pureskelemaan ruokaa paremmin, jottei tulisi syötyä liikaa. Jepjep. Myös reissaamisen vähentäminen/reissuherkuttelun hillitseminen voisi olla hyvä vinkkin meikäläiselle ;)

Pääsiäisen haasteena on myös torstaista maanantaille oleva Pakanaverkon leiri. Siellä on perinteisesti ryypätty ja herkuteltu kun viimestä päivää. Kuinka selvitä leiristä ilman, että paino ainakaan tästä nousisi? Vähemmän evästä voi olla aika hasardi vaihtoehto, jos otan kuitenkin litratolkulla viinaa mukaan... Viinan vähentäminen on tietysti sekin mahdollista, enkä ihan täysillä voi koko pääsiäistä ryypätäkään, kun toimin leirikuskina... No, ans kattoo, miten käy ja miltä tuntuu.

Vähän vaan alkaa masentaa koko juttu, kun olin niin onnellinen siitä alle 70kg:n painosta ja nyt oon taas yli ja läskimpi kun ennen laihtumista :( Vaikka ei tässä kuitenkaan ole laihdutettu vielä kolmeakaan viikkoa, joten pitäisi vaan pitää mieli vireänä, harrastaa liikuntaa vähintään samaan malliin kun nyt ja koettaa sitä syömistään taas normaliuttaa. Juhlissakin vois koettaa seurata safkaa samaan malliin, kun yleensä seuraa juomistaan: liika on aina liikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti