perjantai 19. maaliskuuta 2010

Ihmemaa ja lihan himo

Eilen aamulla painoin jo 73.8kg, mutta sitten hairahduin tilaamaan hampparin Chicosilla, kun Tommi halusi sinne syämään ennen Liisaa Ihmemaassa (3D, Irvikissa, Johnny Depp!!!! Mima ja Tommi ja jee! \o/). Ihmemaa taas oli niin ihmeellinen, ettei sitä kestänyt ilman vähän Teerenpeliä jälkeenpäin. Viini virtasi kurkusta alas ja menin syömään lakuakin pussillisen. No tänään näytti vaaka sitten 74.6kg. Mut ei se niin paha. Tänään lähtee taas kilo, eiksje? ;) Sitäpaitsi vyötärö näytti 78cm edelleen, eli "takasin" tulleet kilot on vaan lihasta *pullistelee hauiksiaan* :D













Ei edes menty Antin kanssa pelaamaan sulkapalloa eilen, kuten oli suunniteltu. Aamulaiskuus iski. Tänään olisi keskustakampuksella afro. Sanon "olisi", koska taidan vaihtaa sen johonkin muuhun liikuntaan... Unohdin nimittäin juuri nyt lähteä italian tunnille, minkä jälkeen mun oli tarkotus sinne afroon mennä silleen kätevästi. Se tunti vaan ois jäänyt niin tyngäksi niiden ykköskurssilaisten kokeen takia, että olisin joutunut odottelemaan kaksi tuntia ennen afrotanssia. Eikä se ole jännää.

Joten jäin kotiin ja aion SIIVOTA. Saatan jopa lähteä Kumpulaan jumppaan. Vaikka salille. M-mm. Memo minulle, älä anna liikaa vapauksia syömishimolle. Perusjutuista pidetään kiinni, muuten eletään kun Ellun kanat.

2 kommenttia:

  1. Ihana Irvikissa! Oli kyllä mahtava leffa ja seurakin oli oikein mieleistä;) Nyt mä tiedän miksi sulla ei ollut nälkä Teerenpelissä:)Kiitos tarjoiluista ja erityisesti suloisesta seurasta!

    Mullekin tuo lähtemisen vaikeus (lue: laiskuus) iskee aina kun pitäisi mennä ulkoilemaan. Kun vaan saan vääntäydyttyä ulkovaatteisiin niin kyllä mä sitten tykkään kävellä vaikka ja kuinka. Tänään sateessa tarpoessani tosin mietin mitä järkeä...Sitten muistin että sydän ja jatkoin vaan, pyyhin pahimmat rännät pois laseista ja mietin mukavia asioita^-^

    VastaaPoista
  2. jee ^-^ niin sitä pitää :)
    Ei mulla yleensä lähtemisen vaikeus sinänsä ole, mutta tässä on vähän kaikkea ja kun valvoo myöhään ja... m-mm

    VastaaPoista