lauantai 11. syyskuuta 2010

Joogaa syyslauantaina

Torstaina oli tarkotus mennä pumppiin, mutta pyörrytti (yltiörunsaat menkat, ei varmaan tarvi kertoa enempää) niin jäi väliin. Ja eksyttiin sen sijaan olutfestivaaleille rautatientorille (jep, hyvä vaihtoehto pyörrytykselle ;)), mistä jatkettiin vaikka mihin ja lopulta kotiuduin vasta aamupuolikuudelta. Eilen oli sitten harvinaisen krapulainen päivä tärinöineen ja ylensyönteineen, joten tän päivän aamupainoa en edes kehtaa merkitä tänne... *viatonta vihellystä*

Kävin puolilta päivin "jooga&pilates"-tunnilla, mikä kyllä oli todella joogapainotteinen. Ohjaaja oli vähän provokatiivinen, mutta jos siihen ei kiinnittänyt huomiota, oli lopulta tosi hyvä treeni. Ihme kuppiotetreeniä, jota en oo ikänä tehny ja vähän kauhistutti, mutta piti asennoitua silleen "meditatiivisesti", ni ei noussut verenpaine tai aggressiot. Eli: "teen vain niinkun käsketään ja niin hyvin kun pystyn, jos en pysty, helpotan tai pidän taukoa, kokeilla voi kuitenkin aina" :)

Tuli kyllä tosi avattu olo varsinkin lonkankoukistajiin ja oikea lapa irtosi tosi hyvin. Sormetkin vetreyty niinkun luvattiin siitä kuppioteharjottelusta ja polviinkin sain ihan uuden otteen. Tästä tunnista oppi lopultakin aika paljon ja vaikka olo oli kuin ensikertalaisella n. vuoden joogatauon jälkeen, siitä tuli taas se vanha tuttu olo, että joogata vois useemminkin. Oon viimeaikoina ollut niin pumppikoukussa ja lempparijoogaohjaaja ei viime vuonna enää ollut yliopistoliikunnassa, niin ei sitten ole tullut käytyä. Niitä ohjaajia kun on niin monenlaisia ja tänpäivänenkin oli tosi siinä hilkulla, etten ruvennut epätykkäämään siitä.

Mutta. Petrasta- siis pumpista puheen ollen: ensi keskiviikoksi on aikataulun mukaan luvassa nimeltämainitun ohjaajan pumppitunti ja koska mulla ei olekaan keskiviikkona tekstianalyysikurssia (se alkaakin vasta marraskuussa), olen vapaa ottamaan ilon irti pumpista! Jess! Maanantaina vielä toivottavasti spinninkiin. Huomenna ois kans tanssiharkat, mutta ne on enemmän Ourvision-kisaan osallistujille, eli jos ei oo sellanen olo, että huvittaa mennä sinne jalkoihin säätämään, ni ei oo pakko mennä. Ans kattoo.

Ens viikon viikonloppu menee pakisleirillä taas riehuessa. Sitä ennen pitäs koettaa ottaa jumpasta taas niin paljon kun vaan saa. Siellä ei nimittäin tule mitään muuta kun kiloja :O

1 kommentti: