lauantai 25. syyskuuta 2010

Semikarppaus á la Essi

Vuosi sitten karppasin tosiaan muuten vaan viikon. Se oli ihan jänskää ja toisaalta pari kaveria on nyt niin kehunut karppaamisen vaikutuksia, että päätin vähän karpata omankin ruokavalion kanssa. En oo mikään hyväkarppaaja enkä tiukkakarppaaja enkä vegekarppaaja vai mitä niitä on. Olen enemmänkin semikarppaaja. Sen verran, mitä oon vähän aiheesta lukenu ja kuullu, käytän oman ruokavalioni hyväksi vähentämällä hiilareita minimiin ja panostamalla rrrasvaan ja protskuun. Tällä kertaa myös semisti painonhallintamielessä (viimeksi ihan vaan huvikseen, kun Antti oli samaan aikaan viikon vegetaristi - tai ainakin melkeen). Kalorit on siis hiilarivähennyksen lisäksi pääosassa. Tarkotus on tehdä vähähiilarisesta ruokavaliosta myös normi, mistä pidän kiinni vastasuudessakin. Hiilarit, alkoholi ja kofeiini on hallitusten ylläpitämää propagandaa, jolla ihmisistä tehdään järjettömiäkin sääntöjä noudattavia zombeja. Sanokaa mun sanoneen.

Vähän on tullut pehmeä lasku karppaamiseen, kun kerkesin tehdä kalakeittoa perunoineen päivineen, jonka halusin syödä pois ja toisaalta esim. eilen mentiin tanssikisan jälkeen Cantina Westiin illalliselle, niin oli pakko maistaa omenamargaritaa (oli muuten paras omppumarge, mitä oon juonut - mangovastaava ei kuulemma ollut niin hyvää, mansikkamargarita ilmeisesti tosi jees kans). Söin kanasalaatin, mutta siinä oli kanan ja salaatin lisäksi myös *jotain* kastiketta, tuoretta ananasta (nami), rypäleitä ja melonia. Noi hedelmät oli ehkä vähän siinä rajalla, mutta muuten aika karppimainen ettenkö sanoisi. Taco-sipsit jätin syömäti - tuli siitä täyteen muutenkin.

Sen omenamargaritan ansiosta (todennäkösesti) koin tänäaamunakin vielä pistokakkaa (pistää eka hitosti, mutta sitten tuntuu et nyt tulee jotain ja vessassa saa sitten naama vääränä vääntää, mutta helpotus on sitä suurempi, kun se tulee. Omnom. Päivitys kakkafaneille ;)), mutta sen jälkeen helpotti sitten taas. En päässyt joogaan tänään, enkä tule vastasuudessakaan pääsemään, koska alotin kirjotuskoulun, mutta meni se päivä siinäkin. Ostin Lidlistä vaikka mitä ja väsäsin lounaaksi sitten salaatin ruukkusalaatista, kurkusta, herkkusienistä, meetvurstista, vuohenjuustosta, maksamakkarasta ja raejuustosta. Se oli aika hyvää. Yllättäjänä vuohenjuusto-maksamakkara-yhdistelmä ;) Tää oli lähinnä tällanen versio, kun oli vaan nälkä, enkä jaksanu ruveta väsäämään...

Aamiaiset on viikolla olleet joko Turkkilaista jugurttia marjoilla tai sitten näyttäneet tältä:



On muuten hiton hyvä kirja toi The Prankster and the Conspiracy - The Story of Kerry Thornley and How He Met Oswald and Inspired the Counterculture, suosittelen. Kertoo diskordianismin toisen perustajan elmänkertaa ja yhteyksiä JFK-murhaan jne.


Niin ja juu oon mä vähän ruukkusalaattia syönyt pekonin ja munien lisäksi. Semikarppaus pysyy hyvin hollilla, kun käyttää Kiloklubin ruokapäiväkirjaa ja vahtii sitä hiilari-osuutta. Tällä viikolla enintään neljäsosa ravinnosta ollut hiilaria. Ei mitään superkarppausta, vaan semikarppausta siis :) Uusi iltapalaherkkuyllättäjä on Oltermanni \o/

Mitä ketoosiin tulee, eilen oli vähän sellanen samanlainen jumi- tai epätodellinen olo, minkä muistan viime syksyltäkin. Tosin oon myös ollut tosi väsynyt viime viikonlopun hurjastelusta ja muusta, mikä on osaltaan saattanut vaikuttaa pään puuroiluun. Eilen oli ihan sellanen olo, kun ois pitäny kahlata ajatuksista läpi. Tosin eilen jännitin myös ihan sikana illan tanssikisaa, mitä kävin kattomassa. Yleisössä hurratessa huomasi jossain vaiheessa niskansa ihan niksnaksjumeiksi ja koetti olla venyttelemättäkään niitä liikaa... Taurua ei päässyt palkintosijoille, koska Bjuström ei tiedä mistään mitään (plié? Woot?), muttei se menoa paljoa haitannut. Oli tosi hyvä shou kokolailla ja meille saatettiin saada uusi miesjäsen ryhmäänkin (omnom), joten pointsit meille loppupeleissä :D Huomenna harkkoihin kattomaan sitten, miltä uusi hula näyttää.

1 kommentti:

  1. Jään seuraamaan mielenkiinnnolla semikarppaustasi. Itseä aihe kiinnostaa kovastikin mutten halua alkaa sellaiselle dieetille itse.

    VastaaPoista