maanantai 6. syyskuuta 2010

Syksyn ensimmäinen pumppi

Aamulla oli niin nuhanen olo, etten mennyt spinningiin ja missasin siis Petran, mutta sitten oli ihan pakko mennä Body pumppiin, kun tuli niin levoton olo. Oli niiini siistiä taas! Ihana miksaus hyviä sarjoja ja vetäjä oli kyllin inhimillinen: kuulemma eka pumppi synnytyksen jälkeen :)

Tuli sellanen olo, että tästä se taas lähtee. Niin hyvää puuta ^-^ Ens viikolla jos uskaltais jo spinningiin. Ois ollu turhan kylmiltään spinnailua, jos sois ollu eka jumppa taas vähään aikaan (en mennyt eilenkään tanssiin, kun oli nuhá). Saati että ois suoraan mennyt Petralle ;) Oisin varmaan hyppinyt seinille pelkällä pyörällä ajon sijaan...

Trololoo. Torstaina todennäkösesti seuraava pumppi. Ehkä kaverin kanssa <3
Mietin taas, miten en ois ikinä uskonu jääväni mihinkään pumppiin koukkuun. Fit-lehessä oli artikkeli siitä, miten jotkut on jääneet liikuntakoukkuun ja miten se onnistuu muiltakin, mutta lopultakin artikkeleiden luku on ihan turhaa, kun vaan kokeilemalla erilaisia juttuja lopulta varmaan joku laji tulee vastaan, mikä on ittelleen kiva. Pikkuhiljaa voi olla, että tulee avomielisemmäksi mitä liikuntalajeihin tulee ja uskaltaa sellattiin, mihin ei ennen uskaltanut ja huomaakin, että siellä on joku Pet- siis tajuttoman hyvä ohjaaja, joka osaa tsempata *just oikein* ja pim! vaan. On koukussa. Tai jotkut tietty tykkää reenata yssinään jne - enkä mäkään kaikkea oo kokeillut, mutta kaiken polynesialaisen tanssin, joogailun, sulkapallon, pilateksen, chi ballin, salsan ja kuntosalin kautta löysin pumpin ja spinningin. Ehkä tänä vuonna kokeilen Fitballia. Hyvästä syystä ;) Muhahaha...krhm. Enivei. Liikunta on niin mukavaa =)

3 kommenttia:

  1. Mä toivon että jäisin koukkuun edes johonkin. Muuhun kuin TV-sarjoihin ja sohvaan...Se kuntosalikorttikin on vielä hankkimatta, ehkä mä tyydyn sit vaa uimaan.
    Saatteks te yo:n kautta noi kaikki mahdollisuudet?

    VastaaPoista
  2. Yliopistoliikuntaa käytän juu. Polyneesialainen oli jo ennen ja se on ulkopuolinen, mut muut on yo:lta. Helsingin ylopiston opiskelijalle 85€/vuosi tällä hetkellä. Omnom. Saapi nähä, miten käy, jos ja kun valmistun...

    VastaaPoista