keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Uskomatonta paskaa

Vatsa turpoaa. PUfffffffffffff. Sattuu saatanasti ja kuukuppikin pitää ottaa pois, kun tuntuu, että se on vaan tulppana kaasuille. Pahoittelen nyt aihetta, mutta eipä tätä kai kukaan Miman lisäksi luekaan. Ja sähän tykkäät kakkajutuista ;)Kävin aamulla gagalla. Ei auttanut. Turpoaa vaan entisestään.

Bodypumppi ei onneksi pahentanutkaan tilannetta. Siellä vaan jumahti hartiat, kun oli aika hurja treeni. Aika hemmetin hurja. Vähän ehkä nuhayskä, mut ei niin, ettenkö ois jaksanu Petran pumppiin ;) Mietin siinä, että jos oisin ollu ekaa kertaa en ehkä ois tykänny Petrasta niin paljoa. No onneksi en ollut ekaa kertaa. Petra aina vähän säheltää ohjelmien ekalla kerralla. Nyt alko ohjelma 75. Hartia- ja askelkyykkyosuudet. HUH! Ojentajiinkin käskettiin laittaa enemmän kun tavallisesti. EI kannata uskoa! O.O Tai ehkä oon vaan niin huonossa kunnossa kesätauosta. Aikamoista...

En muuten päivitä painoa ja vyötäröä, koska mua hävettää ne luvut liikaa. Odotan, että saan itteni taas johonkin vähemmän noloon lukuun. Turha itkeä, ei niissä luvuissa mitään kattomista kuitenkaan ole ;)

2 kommenttia:

  1. Ai meinaakko ettei tätä muka lukisi joku muukin? Ne vaan stalkkaa eikä kommentoi!

    Joo, mä tykkään kakkajutuista, ihan kybällä:(( Mikähän se nyt siellä turvottaa, ettei vaan se juttu josta puhuttiin leirillä? Ookko viä sieltä kipeenä ja silleen?

    Mahtavaa että oli kunnon treeni, kyllä se keho taas tottuu siihen kunhan menee pari kertaa. Tuo taitaakin olla pumpissa se juju että ne ohjelmat vaihtuu säännöllisesti?

    VastaaPoista
  2. Kunhan kerjäsin kommentteja 8)

    No nyt ei oo turvottanu kun oon vedelly karpimpaa safkaa. Eilen join omenamargaritan tanssikisan jälkeisellä illallisella - ja kanasalaatin - ni sit aamulla vähän pisti pärisyttämään ja pistämään, mut sekin helpotti taas, kun jätti hiilarit pois. Ehkä ne oli ne leirisafkat, jotka pisti hanttiin suolistossa. Mene tiedä. Menkkojen aikaan yleensäkin tulee turpeeta ja pistoa, mutta voi olla, että menkkojen aikaan vedän yleensäkin enemmän sokeriherkkuja. Ei oo enää sen kummempaa onkelmaa sen kaa, mistä buhuttiin. Ei syytä huoleen luulemma.

    Ohjelmat vaihtuu neljä kertaa vuodessa. Tai kolme. En muista. 2-3kk samaa sarjaa ja sitten kuukausi tmv miksiosuus ja sitten uutta kehiin. Sama sarja joka puolella ympäri maailman.

    Pakko sitä on sarjoja muutella, että saadaan kokonaisvaltasempaa reeniä, mut joissain on aina ihan killerisarjoja. Kuten nyt tyyliin "taukoja ei tueta" -__- Hartiat ja askelkyykyt on muutenkin aina tappoa, mut nyt tuntu, et ne tehdään murhaksi asti...

    VastaaPoista