sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Tanssin hurmaa

Olin tänään paljon pirteempi sunnuntaiharkoissa, kun yleensä. Johtunee varmaan siitä, että vietin päivästä kolme ekaa tuntia siellä kirjotuskoululla, eli sain päivän jo liikkeelle ennen kun viideltä piti olla sitten treenisalilla. Olikin varsin hikiset hula-treenit. Kiva, kun kokoajan tulee lisäohjetta, että "menkää alaspäin, lantio molempiin suuntiin yhtä leveelle, lähtee jo vyötäröstä, laita se jalka suoraksi, koko jalka maahan eikä vaan varpaat, mene ALEMMAS!". Koeta siinä sitten hallita ihan kaikkea ja keskittyä vielä siihen, ettei tömistä ja selkä pysyy suorana jne... Liikaa liikkuvia osia välillä. Tosin pitäähän sitä neuvoa niissä, mitkä tekee väärin, että sitten jos vaikka ne tekisi joskus oikein ja vasta sitten voi lopettaa huomauttelun, kun ei ole enää mitään korjattavaa...

Hiki tuli, mutta tuli myös tosi hyvä mieli. Lähin sinne vähän peläten, että oon sit ihan kuollut, mutta jossain vaiheessa rupesin vaan oleen ihan älyttömän hilpee, kun kai endorfiinit lähti liikkeelle tai jotain. On muuten aika tappoa tehä samaa liikettä joku viiden minuutin biisi putkeen. Vaikka se olis ihan vaan perusaskel. Siiseli sentäs. Mitä hilpeyteen tuli, se lähinnä ilmeni tanssiliikevitseinä sun muina hölpötyksinä. Olin myös enemmän äänessä, kun yleensä krapulassa harkkoihin kömmittyäni jne. Vielä kun vaan jaksais sitä, että joka päivä on *jotain* koulua. Paitsi keskiviikkona. Väliviikolla pitää sit vaan maata ne ekat päivät, että jaksaa taas kirjamessuille sit ja kaikkee. Huhhuh. Sen siitä saa, kun tykkää tehä monia asioita.

Huomenna luvassa spinninkiä taas ^-^ Hikeä, verta, sylkeä ja kyyneliä. Ei siitä muuten mitään tuu. On vaa'an lukematkin taas lähennelleet melkeen inhimillisiä. Ehkä kohta uskallan taas merkata niitä tännekin ;)

1 kommentti: