keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Pullanapa

Pumppi veti taas aivan piippuun. Habassa Petra joutu jopa käskemään mun käsiä suoremmiksi (ahihi ;)) ja vatsalihasliikkeisiin päästessä oli jo ihan rikkipoikkipuhki. Ei auttanut jäädä laakereilleen, kun piti vielä shopata ruokakamaa, nähä kaveria, postittaa yhdistyslehdet ja leipoa 6 pellillistä pullaa.

Leipominenkin oli aika hikistä puuhaa. Ja siinä tuli syötyä niin paljon taikinaa, että vatsa pullistelee taas ihan omissa sfääreissään. Tarkotus oli vielä siivotakin tänään, mutta taitaa näin yli kymmenen illalla olla tarpeen myöntää itelleen, että huomiseksi jäi. Sori kämppikset!

Nyt on mennyt hiilaripiilaroinniksi, kun eilen olin kaverin läksiäisissäkin ja söin vähän jotain leipää ja pusuja ja luminugaamanteleita ja jotain sipsiä. En ihan hirveesti. Vähän vaan. Ja join siideriä, missä ei ollut yhtään hiilareita, rasvaa eikä proteiinia. Ei mitään muuta kun omenaesanssia. Mutta joi sitä silti 8)

1 kommentti:

  1. Kuitenkin vaan jätit itse liikkeen vajaaksi että saat Petralta huomiota!:D :D

    Taikinan syöminen on osa pullanleipoisprosessia ja kuuluu asiaan, ei yksi turvotus siinä paljoa sanele käyttäytymistä. Lapsenakin se taikina oli aina parasta:)

    Luminugaamanteleitaaaaaa!!!!!

    VastaaPoista