keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Uusi jumppareppu tuunattu

Siinä se on. Fit-lehden tilauslahjaksi saatu huteran oloinen valkoinen reppu. Päätin valjastaa sen jumpparepuksi sillon, kun ei tarvi muita kamoja ottaa - ihan vaan siksi, että sillekin tulisi käyttöä. Ja tänään tuunasin sen. Nyt se on vihitty virallisesti Legion of Dynamic Discordin repuksi. Kunnes se hajoaa. Epäilen, että se hajoaa pian, sillä Karvisen tilauslahjana tullut Karvis-laukku hajosi ensimmäisenä (!!!) käyttöpäivänä.... Ja tääkin näyttää vähän siltä, että kahen viikon päästä olkain katkeaa tmv. Enpähän ole sitten ihan hirveän kaukana kotoa, jos tanssiharkoissa tai pumpissa käydessä hajoaa.

Juupa juu. Tänään oli pumppi, missä aluksi tuntui, että mähän voisin vaikka lisätä painoja ens kerralla. Ainakin reisiin. Mutta lopuksi oli sellanen olo, etten sitten jaksanut yhtään mitään. En hartioita, en habaa, en vatsalihaksia. Askelkyykyistä puhumattakaan. Energia hävisi ihan kokonaan jonnekin. Olin muutenkin vähän poissaolevana. Voi olla, että ajatus jumpan jälkeisestä väsytti jo etukäteen. Oli nimittäin mun ainoa päivä, jollon oli aikaa tampata, imroida ja pestä lattioita. Ja siinä hujahtikin sitten kaksi tuntia iloisesti mattojen sun muiden kanssa riehuessa. Voi olla, et on hartiat huomenna hiukkapikkasen juntturassa...

Illalla himoitsin karkkia, kun kävin kahvilla kaverin kanssa. Himoitsin sitä silleen hassusti, että ikään kuin tottumuksesta teki mieli, mutta sitten lopulta ei oikeesti edes tehnyt mieli. Kaveri raahasi mut pois karkkiosastolta, tulin kotiin ja söin tiramisurahkaa (en ees tykkää tiramisusta enkä rahkasta paljaaltaan, mut aattelin kokeilla) ja appelsiinin. Tuli paljon parempi olo, kun jos ois vetäny suklaata - tai karkkia, jota mun oikeemmin teki mieli 8)

Vähän meni hiilarit yli tänään(kin), kun join gainomaxinkin pumpin jälkeen, mutta tässä tää männöö. Huomenna joudun varmaan syömään kouluruokaa, jollon hiilareita ei voi välttää. Ellei siellä satu olemaan joku superhyvä salaatti tmv. No ei ne pahasta oo jos ne on hyviä hiilareita.

Oon juonu liikaa kahvia viimeaikoina. La, su, ti ja tänään. Eli viiteen päivään maanantai oli ainoo, kun en juonut. Ja huomenna juon varmaan taas, kun on neljän tunnin luento. Ehkä perjantaina en tarvi kahvia. En halua jäädä kahvikoukkuun. En tykkää tunteesta, että hyvä olo on vaan kun on juonut kahvia O.o

3 kommenttia:

  1. Hieno reppu! Vähänkö siisti idea personoida se noin:))Mut typerää se jos noi liitännäislahjat on noin heikkoa tekoa, petkutusta...

    Aikamoiset treenit vedit tänään, ei ihme jos hartsuista ottaa. Voisin vaikka hieroa niitä jos nähdään tässä. Naapurikin kävi eilen täällä hieronnassa. Se on mukavaa kun tulee juteltuakin sitten hieman syvällisempiä kun ollaan lähikontaktissa niin sanoakseni:)

    Itse iltalenkillä totesin että keuhkot ei oikein vielä kestä pitkäaikaista rasitusta mutta en jaksa olla sisälläkään kun on niin sika siistit ilmat.

    Vähänks siistii että olet pääsemässä karkkivallankumoksen herraksi! Tuo sun uusi karppikokeilu taitaa jäädä pysyväksi kun on noin hyviä tuloksia? Mut toi kahvijuttu on paha, ehkä? Mä olen ollut keväästä saakka kahvilakossa ja hyvin menee. En aio aloittaa enää kun kerta pärjään ilmankin. Joskus voi sitten ottaa jonkun kahvijuoman niinku jälkiruuaksi ja se maistuu herkulta:)

    VastaaPoista
  2. Joo, hieronta on aina tervetullutta :)
    Siellä pihalla ne varmaan keuhkotkin tottuu. Teillä voi sentään mennä helposti reiteillä, missä ei tarvi hengittää hirveesti autokaasuja. On täskin onneksi mettää lähellä, mutta ei kuitenkaan ihan NIIN lähellä ;)

    Mitä karkkiin tulee, niin tollanen mieliteko mulla on aika usein, että tekee mieli, mutta kun kattoo karkkeja, ni sitten ei haluakaan mitään. Kyllä mä ajattelin ainakin semisti tätä jatkaa. Oon pitäny sen verta lomaa turhan tiukasta karppaamisesta, ettei todellakaan oo mitään himokarppausta, mutta jos joskus vielä hiilareihin palaan, ni aion kyllä koettaa jättää tietynlaisia hiilareita jatkossakin vähemmälle. Niinkun just karkkia. Ja leipää en tykkää hirveesti ees syödä.

    Aika pitkälti kalorilaskennalla mä nytkin meen. 1400-1600 kaloria päivässä. 1400:lla laihtuu ja 1600:lla pysyy suunnilleen samassa. Eli aika samat, kun hiilareillakin. Paino alkaa kohta jo olla taas 70 pinnassa, niin ehkä kehtaan sitäkin taas tänne listata ;) On ollu kiva kuitenkin saada liikuntarytmiä taas säännölliseksi ja nähdä vähän lihaksiakin...

    VastaaPoista
  3. Hienoo, sanot vaan ku nähdään kun itse en kuitenkaan muista:)

    Keuhkot on nyt jo aika hyvät kun kortisonit menee vielä pari viikkoo korkeemmalla annoksella. Rasituksessa ne ei oikein kestä riippumatta siitä onko ilma puhdasta vai saasteista. Mutta se on näitä astmaatikon kiroja. Tänään pidempi lenkki ei tuottanut mitään ongelmia. Nostan joka viikkoa annosta hieman ja vaihan lenkkiä niin eiköhän tästä pian palata normaaliin rutiiniin. Uiminenkin polttelee mutten vielä uskalla mennä. Plus matti kukkarossa estää maksulliset harrasteet...

    Toi kuulostaa hyvältä ettet pingota sen karppauksen kanssa, tulokset on varmaan perempia eikä tule semmoinen olo ettei jaksa vetää koko diettiä. Tuo kalorimäärä kuulostaa aika pieneltä sun kulutukseen nähden. Mutta jos se tuntuu hyvältä niin sillä sitten mennään:) Sun lihakset on söpöi jo nyt:)

    VastaaPoista