keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Eurofia-pumppi

Vuoden ensimmäinen body pump ^-^
Ja tietysti vakkariohjaajalla ;)

Siellä tuli hyvä olo. Ihan hirmuisen hyvä olo. En voinut olla hymyilemättä tyyliin seuraavaan kahteen tuntiin :O Tää on juuri se juttu, minkä takia pumppiin - ja vakkariohjaajaan - jää koukkuun. Nyt oli ollu pumpista vähän aikaa taukoa, niin varmaan pääsi endorfiinitkin nopeemmin liikkeelle. Sekin tietysti auttoi, etten ollu moneen päivään melkeen edes käynyt pihalla, saati että olisin harrastanut liikuntaa (no vähän kokeilin kämppiksen Kinectiä, tuli siinä hiki kyllä).

Hyvää mieltä toi myös se, että se ohjaaja vähän sekoili liikkeissä ja naureskeli sitten, että "jee, nyt tehään vähän ylimääräsiä hartialiikkeitä" ja on ehdottoman paras aika naurattaa ihmisiä just suunilleen siinä hartialiikkeiden aikana, koska just sillon tarvitsee vähän hymylihasjumppaa, jotta onnea alkaa virrata :D Pahoittelen, jos "jee, nyt tehään vähän ylimääräsiä hartialiikkeitä" ei ole se paras juttu, jonka olette ikinä kuulleet, mutta sillon se nauratti ;)

En päivitä painoa tai vyötäröä vielä (no okei, 70,5kg ja 71,5cm), mutta kattoo, miten käy huomenna, kun lihasmassa on taas herätelty ja kävin vielä kirjastossakin noin tunnin kävelyllä \o/ Luvassa ankaraa lukemista ja perseenpuudutusta koneella: kevään kursseihin kuuluu Kirjallisuus 1800-luvulta nykyaikaan, 20 sivun essee on kesken, 10 sivun työpaperi pitäisi palauttaa graduseminaariin 17.pv (johon toivottavasti voin käyttää jotain tosta 20 sivun esseestä, mutta pitäs saada se valmiiksi *äkkiä* että tiedän, miten paljon O.o) JA Islanti-kirjan historia-kappale pitää tehdä tyyliin kokonaan uusiksi. Siihen on aikaa tämä viikko. Ei se veis kauan aikaa. Mutta Icanhascheezburger ja Facebook vie. Nyt ihan riemastuin, kun keksin, että munhan piti päivittää tätäkin. Ja aloin kirjottaa viikon novellia viikkonovelli.blogspot.com -blogiin. Jepa jee. Perslihakset persiillään ja ryhti rytyssä, niin se uusi vuosi alkaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti