tiistai 25. tammikuuta 2011

Mielen ja ruumiin ravintoa

Paino: 69.1kg
Vytärö: 70.5cm

Eilinen spinning oli taas ihan loistavaa endorfiinien pumppausta. Tuntu aika rankalta, kun sunnuntaisista tanssitreeneistä oli pakarat pipinä (yleensä siellä on peba rentona, mutta nyt tehtiin tiettyä liikettä, jossa vähän enemmän pyllyllä hilluillaan) enkä viime viikolla käyny spinussa lain (jee, uusi väännös sanalle, kiitos ohjaajan). Tuli pyöräilyn jälkeen sitten taas ohjaajan kanssa turistessa mun graduni ja diskordianismi puheeksi. En voinut vastustaa kiusausta - enkä sen puoleen halunnutkaan - joten annoin hälle Paavi-kortin :)

Tietämättömille mainittakoon, että Paavi-kortissahan lukee edessä, jotta "The Bearer of This Card is a Genuine and Authorized -> POPE <- So Please Treat Him/Her Right GOOD FORVER Genuine and authorized by The HOUSE of APOSTLES of ERIS. Every man, woman and child on this Earth is a genuine and authorized Pope. Reproduce and distribute these cards freely - P.O.E.E. Head Temple, San Francisco"


Toisella puolella tässä kyseisessä versiossa sitten kerrotaan, mihin korttia voi käyttää. Eli: "As a Pope, you are entitled to the following privileges:
  1. To invoke infallibility at any time, even retroactively.
  2. To completely rework the structure of the Erisian Church.
  3. To baptize, bury and marry (with the permission of the deceased in the latter two cases.)
  4. To excommunicate yourself and others, de-excommunicate yourself and otehrs., re-excommunicate yourself and others, de-re-excommunicate (no backsies) yourself and others.
  5. To perform all rites and functions deemed to be improper to a Pope of Discordia."

Että sellattii. voipi sitten ohjaaja-rakas tutustua aiheeseen syvemmin, jos kiinnostaa tai olla tutustumatta jos ei kiinnosta 8)

Tänään en sitten kokeillut - vielä ainakaan - fyysistä urheilua sen enempi, mutta käytiin kaverin meditaatioryhmässä aikidoon minut houkutelleen ystäväisen kanssa. Aro-meditaatioryhmä oli kohteenamme (http://aroevents.org/index.php?option=com_aroevents&task=viewevent&id=1264). Herätys oli 5.45 ja lähtö 6.20. Perillä oltiin 6.40, eli 20minuuttia etuajassa innokkaina ensikertalaisina. Se oli oikein miellyttävän oloinen pieni meditaatiopiiri ja ohjaaja kertoili filosofisia juttuja siitä, mitä meditoinnissa ylipäätään pitäs tapahtua ja sitten istuttiin puolisen tuntia silmät puoliummessa ja annettiin esiin nousevien asioiden mennä. Kesken kaiken ohjaaja karjasi ja sai mut hypähtämään melkeen irti penkistä, mutta en sentään avannut silmiä. Sain myös vältettyä naururefleksin. Sen karjasun jälkeen lapsi rapussa rupes itkeen äitinsä perään ja meni hetki, että sain ajatuksen siitä että se ois pelästyny sitä karjasua menemään ohi.

En tiedä, onnistuuko aamuherätys vastasuudessa varsinkin, jos trendi herätä keskellä yötä ja saada huonosti unta sen jälkeen jatkuu. Mutta kyllä voisi taas ruveta istuksimaan vähän säännöllisemmin, jos sieltä omien tunteidensa merestä saisi jotain selville. Muutenkin hyvää tasapainoa kaikelle tälle liikuntaeuforialle. Vielä kun lisään venyttelyn ja Citydealista ostamani shiatsu-hieronnan pakettiin, niin johan luulisi niin fyysisen kuin henkisenkin puolen pääsevän tasapainoon. Sen kun näkisi :)

Kävin muuten Kluuvin McDonald'sissa aamiaisella. Bacon & EggMcMuffin on päivän sana ;) Oli aika muheva. Ei tarvi ehkä syödä koko loppu päivänä. Muutenkin jännä olo olla puoli yheltä Aleksandrian oppimiskeskuksessa ja ajatella, että on valvonut jo 7 tuntia. Koetan kohta varata sen shiatsun ja sit meen kotiin ottaan vähän lunkimmin. Se herätys oli aikamoinen. Näin unta, että kaverit halus esitellä uutta biisiään: "Essi, Essi, Essi, Essi, ootko kuullu meijän uutta biisiä Essi? -Joo, se on tosi hyvä! -Essi, Essi, kuuntele tätä:" Ja sit soi herätys. Kyse ei siis ole ihmisestä, joka normaalisti hokee mun nimeä noin paljon (jos jollain sellaisia ajatuksia nousi esiin ;)).

1 kommentti:

  1. On se vauhdissa kun liikunnanohjaajankii käännyttää diskoks!

    Kuulostaa hyvältä idealta tuo että "liikuttaa" muutakin kuin kroppaa niin aktiivisesti kun sä teet nykyisin. Päänsisältö selvenee kummasti kun katsoo hiljaa sisäänpäin. Noin niinku säännöllisenä harjoitteena.

    Pekonimunamuffinssi kuulostaa niin tuhdilta tavaralta että muutkin kuin karpit selviäis sillä päivän. Mä tosin en syö lihaa joten en voi sitä testata...

    Ajatuksia, Ai mulla vai? *evil laugh*

    VastaaPoista