torstai 6. tammikuuta 2011

Luistimia ja hassuja hattuja

Kävin tänään luistelemassa. Otettiin kaverin hassut hatut mukaan ja mentiin Brahen kentälle riehumaan. Se oli ihan hauskaa itseasiassa. Puolitoista tuntia vierähti, joskin hatuista (sammakko, kalkkuna ja irlantilaismenninkäisen jättihattu) jouduttiin luopumaan, koska tuuli ja koska se irkkuhatti peitti näkyvyyden välillä vähän turhankin tehokkaasti. Oli kivaa ja ihmiset kehu hienoja hattuja hymyssä suin. Puhuttiin, että joku pitäisi palkata kulkemaan kaupungilla aina pienin väliajoin hassu hattu päässä ihan vaan siksi, että ihmiset tulisivat paremmalle tuulelle. Luistinradan lipunmyyjäkin kehu, että oikein on verrattoman hupaisa hattu minulla :)

Eilinen pumppi tuntui vielä paikoissa ja luistelun jälkeen oli lihakset entistä tunteikkaammat. Mentiin kiinalaiseen varmistamaan, ettei ainakaan mitään kalorivajetta pääsisi käymään. Sitten kävelin kotiin ja olin valmis työntekoon (nyt oon oikeesti jopa tehnytkin jotain: vain tunnin tai parin hengailun jälkeen ;)) loppiaisen kunniaksi (kristittyjen juhla se kuitenkin on). Tuli ihanan terve olo, vaikka eilen illalla innostuin vielä vähän maistelemaan eri absinttilaatuja, mikä ei ehkä ollut kaikista tervein tapa viettää iltaa. Mutta oli ihan hauskaa 8)

Tiesittekö muuten, että Brahen kentän jään alla on hai, joka syö niitä, jotka kaatuu tai pysähtyy liian pitkäksi aikaa? Joo. Lapset on syöttejä, jotta aikuiset vois luistella vähän turvallisemmin mielin...
Varokaa Tappajahaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti